Oferty banków – lokaty, kredyty, waluty
Temat: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości ...13847228)
na swój nawet nie mam wizji :p: a kabaczka w życiu nie jadłam. nawet nie wiem czy widziałam go na żywo :p:
no jak to nie ?? ja jadłam po raz pierwszy... czekaj, parę dni temu? :hahaha: dwukrotnie już zrobiłam sobie 'schabowego' z kabaczusia bo bardzo mi on smakuje, a dziś już wymyśliłam, zrobię zrobie taki warzywny chłodniczek na ostro z duszonego kabaczka, pora, pomidorka i ogórka z pastą węgierską :love: i przyprawkami :)
zrobiłam i wyszedł pyyycha :D znaczy jeszcze nie jest chłodniczkiem, ale nalałam sobie w ramach lunchyku do kubeczka jeszcze gorącą zupkę.... pyyyyycha :) Źródło: wizaz.pl/forum/showthread.php?t=339536
Temat: Śniadanie co dziś jesz wizażanko cz.V Dot.: Śniadanie co dziś jesz wizażanko cz.V
dwie kromki chleba sojowego
jedna z serkiem fresek+rydzami+cieciorką+ szczypiorkiem+ pasta węgierską
druga z ajwarem+rydzami+cieciorką +kiełkami fasoli mung+keczup
czarna kawa Źródło: wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412584
Temat: Zaczynam ...pierwsza tylko dwa dni niby miała trwać...
Wypróbowuję do wszystkiego (tzn. do piersi z kurczaka, wątróbki, warzywek "ziołową przyprawę do masła" Kotanyi. Pycha, skład: sól, cebulas, pieprz, glutaminian sodu, czosnek, gorczyca, pieteuszka, cytryna w proszku, szczypiorem, koper, lubczyk, pasternak, papryka, seler, marchew. pewnie nei wszystko akurat do tej diety pasuje,a le to przeciez minimalne ilości...
Dobra jest test " pasta węgierska" Rolnika w słoiczku, jak ktoś lubi ostre - co prawda 15% soli (reszta papryka, ocet, konserwant, regulator kwasowości i zagęstnik, hihi, brzmi pysznie, co nie?) ale tez jej biorę ociupinę i mieszam z odrobiną koncentratu - dzisiaj dodałam do wątróbki ze szczypiorkiem i do tego ciut jogurtu, miła odmiana smakowa :-)
Anies73, ja też chodziłam śpiąca w I fazie, mimo kawy. Trzymam kciuki!
---------- Wiadomość dodana... Źródło: dieta.pl/grupy_wsparcia/showthread.php?t=7964
Temat: SURÓWKA WITAMINÓWKA by Javonka PASTA TUŃCZYKOWA DO CHLEBA
składniki:
cebula
tuńczyk wsw
koncentrat pomidorowy pasta węgierska paprykowa ( niekoniecznie)
sos sojowy
łyżka fruktozy
sól
pieprz
papryka słodka
Cebulę drobniutko pokroić i zeszklić na patelni z odrobiną wody, dodać odsączonego tuńczyka wsw sałatkowego, małą łyżeczkę sosu sojowego i łyżkę fruktozy. Dusić aż woda odparuje, dodać łyżkę koncentratu pomidorowego,łyżeczkę pasty paprykowej i dusić jeszcze aż zgęstnieje do konsystencji pasty.... Źródło: montignac.com.pl/forum/viewtopic.php?t=226
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plmandragora32.opx.pl
|